Print
Sos burger cu maioneză și worcestershire
buton-print buton-pinterest

Sos burger cu maioneză și worcestershire

Poți să servești acest sos burger cu maioneză și worcestershire ca dressing pentru salate, sos pentru aripioare de pui sau ca dip pentru cartofi prăjiți, nu-i neaparat să fie servit doar în burgeri.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Total: 5 min
  • Porții: 6 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

700ml maioneză.

80ml muștar dijon.

70ml Worcestershire.

150ml ketchup.

20ml oțet de vin alb.

30ml suc de murături.

Mod de preparare:

  1. Pune toate ingredientele într-un blender, mixează la viteză mare până sosul se omogenizează și este fin (folosiți o spatulă de silicon să răzăliți ingredientele ce rămân pe pereții blenderului).
  2. Transferă sosul într-un recipient care se închide ermetic sau folosește-l pe loc.

Note

Poți să ții sosul la frigider aprox. 4-5 zile.

Dacă dorești, poți să adaugi în sos usturoi tocat, ceapă caramelizată sau chiar oțet balsamic.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100ml
  • Calorii: 300kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 30g
  • Grăsimi Sat: 5g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 10g
  • Fibre: 1g
  • Proteine: 2g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-ar face plăcere să auzim părerea ta! Lasă un comentariu mai jos și acordă o notă rețetei.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star