Termeni și Condiții.

Acces

Utilizarea website-ului pe-zona.ro echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice utilizator/client.

PE-ZONA.RO își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și Condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

PE-ZONA.RO poate derula în orice moment campanii publicitare și/sau promoții în orice secțiune de pe website. Campaniile și promoțiile derulate de PE-ZONA.RO nu necesită acordul utilizatorilor/clienților și poate fi schimbat oricând fără o notificare prealabilă.

PE-ZONA.RO își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte din website sau chiar la tot website-ul.

Orice material publicat de către utilizatorii/clienții pe-zona.ro va fi supus moderării înainte sau după încărcare/publicare.

Drepturi de autor

PE-ZONA vă oferă acces liber la website și vă permite să vizualizați, imprimați și să retransmiteți informațiile existente pe website, singură condiție fiind să precizați sursa.

Orice materiale postate pe website, transmise pe email sau alte căi dovedite, către PE-ZONA, devin proprietatea PE-ZONA, iar utilizatorii sunt de acord că acordă licența neexclusivă, cu titlu gratuit și irevocabilă pentru acele materiale.

În cazul în care identificați materiale care încalcă legea dreptului de autor vă rugăm să ne trimiteți un email la: abuz@pe-zona.ro.

Rubrica comentarii

Utilizatorii site-ului PE-ZONA pot face comentarii potrivit Regulamentului de postare a comentariilor postat pe site, comentariile vor fi afișate la subsolul fiecărui articol pe site, respectiv pot trimite comunicări, sugestii, întrebări sau informații, atât prin comentarii, cât și prin formularul de contact.

Condițiile principale pe care trebuie să le întrunească aceste comentarii sunt ca limbajul să fie civilizat, iar conținutul comunicărilor să nu fie ilegal, obscen, amenințător, defăimător, să nu tulbure viața privată a altor persoane, să nu încalce drepturile de proprietate intelectuală, să nu conțină viruși, să nu servească unor campanii de promovare care nu au legătură cu PE-ZONA, să nu fie e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam.

Utilizatorii care folosesc o adresă de e-mail falsă ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei entități vor fi reclamate. PE-ZONA nu își asumă responsabilitatea pentru orice fel de daună produsă de astfel de comunicări, pe care nu le poate verifica.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc. formulate de Utilizatori, se consideră ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acordă Editorului și afiliaților/asociaților săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloace.

Prin continuarea utilizării pe-zona.ro, declarați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de mai sus, prelucrarea datelor, politica de cookie-uri.