Termeni și condiții

Termeni și condiții

[1.] Informații generale despre acces:

Permisiunea dumneavostră, odată cu accesarea website-ului PE-ZONA, este de a obține informații și a redistribui informațiile prezente aici cu precizarea sursei.

Orice materiale (comentarii, poze etc) postate de către utilizatorii PE-ZONA în secțiunea de comentarii atât pe website-ul pe-zona.ro cât și pe grupurile de social media sunt supuse moderării înainte sau după încărcare.  Se restricționează acces-ul utilizatorilor și șterg comentariile înjurioase, calomnioase, sexuale, care conțin amenințări etc.

Nu este permisă folosirea materialelor prezente pe acest website într-un interes comercial.

Folosirea informațiilor prezente aici pot să fie redistribuite, parțial sau modificate fără să fie necesar un acord scris dar îl obligă pe cel care preia informațiile să precizeze sursa.

În cazul în care identificați materiale care încalcă legea dreptului de autor, ofensatoare, înjurioase vă rugăm să ne trimiteți un email la: abuz@pe-zona.ro.

Publicitatea afișată pe acest website nu necesită acordul vizitatorilor și poate să fie schimbată oricând fără a necesita anunțarea prealabilă.  PE-ZONA nu își asumă pierderile cauzate de oamenii care achiziționează publicitate pe website-ul nostru dacă hosting-ul are probleme tehnice!

[2.] Informații generale despre termeni:

PE-ZONA își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau șterge oricând porțiuni ale conținutul său.

PE-ZONA își rezervă dreptul de a modifica fără o notificare prealabilă Termenii și Condițiile de mai sus, fiind în permanență afișate pe această pagină și puse la dispoziția utilizatorilor.

Prin continuarea utilizării PE-ZONA, declarați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de mai sus.

Politica Cookies

Termeni și condiții