Print
unt de migdale într-un borcan pe o masă cu migdale
buton-print buton-pinterest

Rețetă unt de migdale

Poți să-ți pregătești acasă cu doar câteva ingrediente un unt de migdale cremos, numai bun pentru a-ți adauga o notă savuroasă și sănătoasă mâncărurilor tale preferate.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 15 min
  • Timp Total: 15 min
  • Porții: 2 porții
  • Categorie: Diverse
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

150g migdale.

1 linguriță ulei de cocos (opțional, pt. textură fină).

1 linguriță de miere sau îndulcitor (opțional).

Mod de preparare:

  1. Pune migdalele într-un blender sau râșniță de măcinat cafeaua/condimentele împreună cu ingredientele opționale. Mixează până obții o pastă fină, pune untul într-un recipient care se închide ermetic. Poți să îl păstrezi la frigider 1-2 luni.

Note

Dacă migdalele sunt curde, prăjește-le la 160°C aprox. 15-17 minute sau până devin ușor aurii și eliberează un miros plăcut, vezi să nu le arzi.

Untul de migdale poate fi servit pe pâine prăjită, smoothie-uri, feliile de mere dar și alte preparate.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-ar face plăcere să auzim părerea ta! Lasă un comentariu mai jos și acordă o notă rețetei.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star