Print
maioneza de casă într-un bol

Rețetă maioneză de casă

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Poți să prepari maioneză de casă cu mixerul sau cu telul, 3 ingrediente și în maxim 8-10 minute.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 8 min
  • Timp total: 8 min
  • Cantitate: 1 porție
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Franța

Ingrediente:

2 gălbenușuri.

ulei cât să îngroși compoziția.

1 lingură de muștar.


Mod de preparare:

  1. Separă albușul de gălbenuș. Pune gălbenușurile într-un bol, amestecă-le cu mixerul sau cu telul iar între timp adaugă treptat ulei până când compoziția se îngroașă (poate dura și 5 minute până compoziția se îngroașă). Muștarul se adaugă între timp ce mixezi dar după ce au trecut două minute.
Note

Este necesar să fie mixat continuu deoarece compoziția „se taie” ( nu se mai îngroașă ).

Se recomandă să se prepare cu mixerul.

Dacă maioneza se împrăștie prea repede puneți o linguriță de apă și amestecă rapid pentru a o lega la loc.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII