Print
maioneza de casă într-un bol
buton-print buton-pinterest

Rețetă maioneză de casă

Poți să prepari maioneză de casă cu mixerul sau cu telul, 3 ingrediente și în maxim 8-10 minute.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 8 min
  • Timp Total: 8 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: La borcan
  • Bucătărie: Franța

Ingrediente:

2 gălbenușuri.

ulei cât să îngroși compoziția.

1 lingură de muștar.

Mod de preparare:

  1. Separă albușul de gălbenuș. Pune gălbenușurile într-un bol, amestecă-le cu mixerul sau cu telul iar între timp adaugă treptat ulei până când compoziția se îngroașă (poate dura și 5 minute până compoziția se îngroașă). Muștarul se adaugă între timp ce mixezi dar după ce au trecut două minute.

Note

Este necesar să fie mixat continuu deoarece compoziția „se taie” ( nu se mai îngroașă ).

Se recomandă să se prepare cu mixerul.

Dacă maioneza se împrăștie prea repede puneți o linguriță de apă și amestecă rapid pentru a o lega la loc.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star