Print
castane coapte la tigaie pe o farfurie
buton-print buton-pinterest

Rețetă castane prăjite la tigaie

Când mă gândesc la castane prăjite îmi amintesc de copilărie și de gustul lor extraordinar. Se prepară foarte ușor, mai mult durează până termini să le mânânci pe toate.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 10 min
  • Timp Total: 20 min
  • Porții: 20 porții
  • Categorie: La borcan / Tutoriale
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

20 castane sau câte dorești.

Mod de preparare:

  1. Crestează coaja fiecărei castane apoi prăjește-le într-o tigaie la foc mare. Mișcă castanele din când în când să se facă bine pe toate părțile și să nu se ardă. Sunt gata când coaja s-a întărit și unde ai tăiat castanele cu cuțitul s-a deschis puțin tăietura. Poți să dai o castană sub un jet de apă rece apoi să o desfaci, dacă miezul rămâne intreg este gata.

Note

Castanele trebuie crestate cu cuțitul obligatoriu! Ele se pot coace și la cuptor, la foc moderat sau poți să le fierbi.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star