Print
castane coapte la tigaie pe o farfurie

Rețetă castane prăjite la tigaie

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Când mă gândesc la castane prăjite îmi amintesc de copilărie și de gustul lor extraordinar. Se prepară foarte ușor, mai mult durează până termini să le mânânci pe toate.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 10 min
  • Timp total: 20 min
  • Cantitate: 20 porții
  • Categorie: La borcan / Tutoriale
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

20 castane sau câte dorești.


Mod de preparare:

  1. Crestează coaja fiecărei castane apoi prăjește-le într-o tigaie la foc mare. Mișcă castanele din când în când să se facă bine pe toate părțile și să nu se ardă. Sunt gata când coaja s-a întărit și unde ai tăiat castanele cu cuțitul s-a deschis puțin tăietura. Poți să dai o castană sub un jet de apă rece apoi să o desfaci, dacă miezul rămâne intreg este gata.
Note

Castanele trebuie crestate cu cuțitul obligatoriu! Ele se pot coace și la cuptor, la foc moderat sau poți să le fierbi.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII