Print
fenicul pe o masă

Cum gătești fenicul?

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Cum gătești fenicul? Îți spun eu, foarte ușor și rapid, nimic de speriat. Feniculul se poate consuma crud, prăjit, rumenit sau chiar adăugat în diverse supe și sosuri. Ai nevoie doar de trei ingrediente și puțin timp.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 25 min
  • Timp total: 30 min
  • Cantitate: 2 porții
  • Categorie: Tutoriale
  • Bucătărie: Italia

Ingrediente:

1 bulb de fenicul, fără frunzulițe și tăiat felii.

ulei de măsline extravirgin, este ok și de floarea soarelui extra virgin.

sare și piper negru.


Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 204°C și puneți pe o tavă o foaie de copt.
  2. Stropește feliile de fenicul cu ulei de măsline, asezonează cu sare și piper și întinde-le pe foaia de copt.
  3. Lăsați la cuptor maxim 35 de minute sau până când feliile de fenicul sunt moi pe interior și rumenite pe margini.
Note

Feniculul este o legumă săracă în calorii dar foarte bogată în substanțe nutritive cum ar fi fibrele alimentare, potasiul și vitamina C.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII