Fursecuri făcute la Air Fryer (friteuză fără ulei)

Recipe by AlexandraCourse: DesertCuisine: ItaliaDifficulty: Ușor
Porții

10

porții
Timp preparare

15

minutes
Timp gătire

10

minutes
Calorii

112

cal

Fursecuri făcute cu Air Fryer (friteuză fără ulei) , gustoși și cel mai important, n-au foarte multe calorii per porția de 100g. La fursecurile mele am adăugat zmeură, dar poți să adaugi și alte topping-uri.

Ingrediente:

  • 240g făină de migdale.

  • 60g cremă de brânză.

  • 3 linguri de îndulcitor cu conținut scăzut de calorii.

  • 1 ou.

  • 1 linguriță de praf de copt.

  • 3 1/2 linguri de conserve de zmeură cu conținut redus de zahăr.

Mod de preparare:

  • Amestecă făina, crema de brânză, îndulcitorul, oul și praful de copt într-un castron până când se formează un aluat umed.
  • Puneți bolul în congelator până când aluatul se răcește și puteți forma bile din aluat, aproximativ 20 de minute.
  • Preîncălziți air fryer-ul la 200°C, conform instrucțiunilor producătorului. Nu uitați să puneți hârtie de copt în recipientul friteuzei.
  • Formează din aluat 10 bile și aranjează-le pe foaia de copt. Apăsați cu degetul în mijlocul fiecărui fursec. Puneți 1 linguriță din conserva cu zmeură în fiecare adâncitură.
  • Fursecurile sunt gata când marginile sunt aurii, acest lucru îl vei observa în cca 7 minute.
  • Răciți complet fursecurile înainte de a servi, dacă nu faceți acest lucru vor fi foarte sfărămicioase.

Note:

  • Vă recomand să încercați și cu gem de afine.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.