Cum gătești fenicul?

Recipe by AlexandraCourse: ÎncepătoriCuisine: ItaliaDifficulty: Ușor
Porții

2

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

25

minutes
Calorii

31

cal

Cum gătești fenicul? îți spun eu, ușor. Este o legumă subestimată, are o aromă proaspătă și aromată de anason. Poate fi consumat crud, rumenit, prăjit sau chiar adăugat în supe și sosuri. Menționez că are tot felul de beneficii pentru sănătate, săracă în calorii dar foarte bogată în substanțe nutritive, cum ar fi fibrele alimentare, potasiul și vitamina C + altele.

Ingrediente:

  • 1 bulb de fenicul, fără frunzulițe și tăiat felii.

  • ulei de măsline extravirgin, este ok și de floarea soarelui extra virgin.

  • sare și piper negru.

Mod de preparare:

  • Preîncălziți cuptorul la 204°C și puneți pe o tavă o foaie de copt.
  • Stropește feliile de fenicul cu ulei de măsline, asezonează cu sare și piper și întinde-le pe foaia de copt.
  • Lăsați la cuptor maxim 35 de minute sau până când feliile de fenicul sunt moi pe interior și rumenite pe margini.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.