ardei umpluți cu feta și acoperite cu verdețuri
Print

Salată de pui cu ardei gras roșu și brânză feta

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Acordă o notă rețetei.)

Încarc…

Informativ

  • Author: Alexandra
  • Preparare: 30 min
  • Timp total: 30 min
  • Cantitate: 4 porții
  • Categorie: Salate
  • Bucătărie: România

Descriere

Salata de pui cu ardei gras rosu si branza feta este o salată consistentă ușor de preparat. Puteți adăuga roșii și busuioc pentru un surplus de aromă.


Ingrediente:

450g piept de pui fiert, tăiat cubulețe.

2 tulpini mari de țelină, tăiate cubulețe.

1 ardei gras roșu, fără semințe și tăiat în cubulețe.

1/2 ceapă roșie, tăiată cubulețe.

6 linguri de maioneză.

6 linguri de smântână.

120g de brânză feta, fărămițată.

2 lingurițe de mărar uscat.

piper și sare după gust.


Mod de preparare:

1. Într-un castron (cel în care vei servi), pune pieptul de pui fiert, țelina, ceapa roșie și amestecă.

2.Într-un castron separat amestecă împreună maioneza, smântâna, brânza feta și mărarul. Toarnă amestecul peste pui, pune sare și piper după gust.

3.Servește imediat sau poți să-l lași liniștit/ă la frigider.

Note

După fierberea cărnii poți să o pui la cuptor 20-25 de minute.

Poți folosi orice parte de la o găină și adăuga alte legume, dar ar fi de preferat ca atunci când adăugați alte legume să serviți imediat.

Se poate adăuga deasupra orice fel  de verdețuri preferi.

Ai folosit rețeta noastră?

Publică o imagine pe instagram, tag @pezona.ro cu hashtag-ul #potșieu să vedem ce ți-a ieșit!

Rețete apreciate

RUBRICA DE COMENTARII

Expune-ți părerea despre rețetă

Înainte de a posta, accepți politica de confidențialitate ?