Salată de pui cu ardei gras roșu și brânză feta

Recipe by AlexandraCourse: SalateCuisine: RomâniaDifficulty: Ușor
Porții

4

servings
Preparare

30

minutes
Calorii

559

kcal

Salată de pui cu ardei gras roșu și brânză feta, excelentă pentru o masă rapidă dar sațioasă. Eu una mai adaug în plus roșii și busuioc pentru un plus de aromă. Chiar și fără ele salata are o balanță echilibrată perfect atunci când vorbim de gust, dar dacă o lăsați simplă sau mai adăugați ceva depinde doar de voi.

Ingrediente:

  • 450g piept de pui fiert, tăiat cubulețe.

  • 2 tulpini mari de țelină, tăiate cubulețe.

  • 1 ardei gras roșu, fără semințe și tăiat în cubulețe.

  • 1/2 ceapă roșie, tăiată cubulețe.

  • 6 linguri de maioneză.

  • 6 linguri de smântână.

  • 120g de brânză feta, fărămițată.

  • 2 lingurițe de mărar uscat.

  • piper și sare după gust.

Mod de preparare:

  • Într-un castron (cel în care vei servi), pune pieptul de pui fiert, țelina, ceapa roșie și amestecă.
  • Într-un castron separat amestecă împreună maioneza, smântâna, brânza feta și mărarul. Toarnă amestecul peste pui, pune sare și piper după gust.
  • Servește imediat sau poți să-l lași liniștit/ă la frigider.

Note:

  • După fierberea cărnii poți să o pui la cuptor 20-25 de minute.
  • Poți folosi orice parte de la o găină și adăuga alte legume, dar ar fi de preferat ca atunci când adăugați alte legume să serviți imediat.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.