Salată caldă cu linte, ciuperci și feta

Recipe by AlexandraCourse: SalateCuisine: AsiaDifficulty: Ușor
Porții

1

porții
Timp preparare

5

minutes
Timp gătire

10

minutes
Calorii

452

cal

Salată caldă cu ciuperci, linte și feta. Culoarea și mirosul te duce cu gândul la o plimbare prin pădure, gustul este fresh și intens, feta fiind un ingredient pungent.

Ingrediente:

  • 100g linte la conservă/coapte.

  • 100g ciuperci.

  • ulei de măsline sau normal.

  • ceapă eșalotă sau normală albă.

  • cimbru proaspăt.

  • 2 până la 3 linguri de arpagic proaspăt tocat

  • 1 mână de mazăre.

  • 1/2 din sucul de lămâie.

  • 1/2 bucată de feta.

  • ceapă roșie tăiată felii subțiri pentru garnitură.

Mod de preparare:

  • Scurgeți și căliți lintea din conservă pentru a elimina oțetul.
  • Încălziți aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați ceapa eșalotă/albă, ciupercile și un strop de sare grunjoasă pentru a asezona.
  • Adăugați cimbru, de preferat proaspăt.
  • Prăjiți timp de un minut sau două pentru a înmuia ciupercile și apoi adăugați untul.
  • Adăugați lintea și amestecați-o, apoi adăugați arpagic.
  • Adaugă mazăre și amestecă pentru a fi toate combinate bine.
  • Stoarce 1/2 lămâie peste linte și se transferă într-un bol. Se fărămițează 1/2 rondele de feta deasupra.
  • Finalizați cu puțină ceapă roșie tăiată felii subțiri pentru un plus de aromă și un strop de ulei de măsline pentru a uni totul.

Note:

  • Opțional poți să-ți faci niște crutoane pe lângă această salată.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.