Print
salată de ridichi negre

Rețetă salată de ridichi negre

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Salata de ridichi negre este o salată ușoară și delicioasă care poate fi servită ca aperitiv sau ca și garnitură alături de carne de pui sau pește.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 30 min
  • Timp total: 40 min
  • Cantitate: 4 porții
  • Categorie: Salate
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

1/2kg cartofi albi.

4 ridichi negre curățate de coajă.

maioneză.

o linguriță de sare.


Mod de preparare:

  1. Taie cartofii bucăți medii, fierbe-i cu puțină sare (1-2 linguri) în 1,5l de apă la foc mediu, 30 de minute sau până când sunt pătrunși. Scurge cartofii fierți și pasați-i ca pentru piure (când îi pasezi poți să adaugi 1 lingură de ulei de măsline și oțet balsamic).
  2. Între timp ce cartofii fierb, rade ridichile pe răzătoare (folosește partea cu ochiuri mari) presărându-le cu puțină sare. Amestecă piureul răcit cu ridichile și maioneza, servește.
Note

Puteți adăuga câteva frunze de mentă sau de busuioc proaspăt pentru a adăuga un plus de arome proaspete.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII