Print
salată de ridichi negre
buton-print buton-pinterest

Rețetă salată de ridichi negre

Salata de ridichi negre este o salată ușoară și delicioasă care poate fi servită ca aperitiv sau ca și garnitură alături de carne de pui sau pește.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 30 min
  • Timp Total: 40 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Salate
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

1/2kg cartofi albi.

4 ridichi negre curățate de coajă.

maioneză.

o linguriță de sare.

Mod de preparare:

  1. Taie cartofii bucăți medii, fierbe-i cu puțină sare (1-2 linguri) în 1,5l de apă la foc mediu, 30 de minute sau până când sunt pătrunși. Scurge cartofii fierți și pasați-i ca pentru piure (când îi pasezi poți să adaugi 1 lingură de ulei de măsline și oțet balsamic).
  2. Între timp ce cartofii fierb, rade ridichile pe răzătoare (folosește partea cu ochiuri mari) presărându-le cu puțină sare. Amestecă piureul răcit cu ridichile și maioneza, servește.

Note

Puteți adăuga câteva frunze de mentă sau de busuioc proaspăt pentru a adăuga un plus de arome proaspete.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star