Print
salata de cartofi cu rosii cherry

Rețetă salată de cartofi cu roșii coapte

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Salata de cartofi cu roșii coapte se aseamănă cu salatele orientale, pline de nutrienți și vitamine dar cel mai important ușor de făcut și rapide.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 25 min
  • Timp total: 30 min
  • Cantitate: 1 porție
  • Categorie: Salate
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

2 cartofi de mărime medie.

1 mână de roșii cherry.

1 căpățână mică de usturoi.

1 lingură ulei de floarea soarelui sau de măsline.

un praf de sare.

piper și cimbru după gust.

oregano, mentă, busuioc (opțional).


Mod de preparare:

  1. Într-o tavă de cuptor adăugați 2 cartofi de mărime medie tăiați în cuburi mari , 1 mână de roșii cherry, 1 capățână mică de usturoi, adăugați 1 lingură de ulei de măsline, un praf de sare de mare, puțin piper, cimbru. Lăsați legumele în cuptor la 160 de grade pentru 15-25 de minute, timpul diferă în funcție de tipul cuptorului. Pe o farfurie întinsă adăugați 1-2 mâini de frunze verzi la alegere și apoi cartofii, roșiile și usturoiul copt.
Note

Dacă dorești, poți să adaugi ouă fierte, pipet de pui făcut la grătar, pătrunjel etc.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII