Print
rainbow wraps pe o farfurie albă
buton-print buton-pinterest

Rețetă rainbow wraps

Rainbow wraps se aseamănă cu o șaorma, diferența față de șaorma obișnuită este că în acest preparat nu se regăsește carne. Trebuie să tai câteva legume, folosești salata pe post de wrap apoi faci un dressing simplist și servești.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Salate
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

frunze de salată verde sau salată iceberg.

ardei.

morcov.

varză mov.

castravete.

avocado.

roșii.

baby spanac sau spanac.

Dressing (opțional):

2 lingurițe muștar.

2 linguri zeamă de lămâie.

12 lingurițe miere.

1/4 cană pastă tahini.

10ml ulei de măsline sau de floarea soarelui.

2 linguri apă rece.

ghimbir (opțional).

sare și piper după gust.

Mod de preparare:

1. Preparare wrap. Taie toate legumele bastonașe și așează-le pe frunzele de salată ca și cum ai forma un burrito. Pentru servire, wrap-urile se tau în două.

2. Preparare dressing. Într-un bol mic pune muștarul, zeama de lămâie, mierea, pasta tahini, uleiul de măsline (sau floarea soarelui), sarea și piperul. Amestecă bine, adaugă apa (câte o linguriță pe rând între timp ce amesteci). Dacă dorești ca dressing-ul să fie mai lichid, mai pune apă.

Note

Dacă optezi pentru iute, poți să adaugi ardei iute în wrap sau chilli în dressing.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star