Print
supă de oase într-un bol

Rețetă supă de oase simplă

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Supa de oase trebuie fiartă pentru cele mai bune rezultate timp de 24 de ore pentru a extrage toate mineralele și vitaminele.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 24 ore
  • Timp total: 24 ore
  • Cantitate: 20 porții
  • Categorie: Supe
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

4,8-5l apă.

2,5kg oase cu măduvă (miel, vită etc).

2 linguri oțet.


Mod de preparare:

  1. Pune oasele într-o oală, adaugă apa peste ele și fierbe-le la foc mic împreună cu două linguri de oțet timp de 24 ore. Este recomandat să preparați această supă folosind o oală sub presiune (cuctă).
Note

Fierberea minimă este de 16 ore, cel mai recomandat este totuși să o fierbeți 24 de ore. Timpul îndelungat de fierbere ajută la extragerea proteinelor, antioxidanților, amino-acizilor și a mineralelor.

Înainte să pui oasele la fiert, poți să le rumenești la cuptor. Acest lucru va da o aromă și culoare mai intensă supei tale de oase.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII