Print
supă de oase într-un bol
buton-print buton-pinterest

Rețetă supă de oase simplă

Supa de oase trebuie fiartă pentru cele mai bune rezultate timp de 24 de ore pentru a extrage toate mineralele și vitaminele.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 24 ore
  • Timp Total: 24 ore
  • Porții: 20 porții
  • Categorie: Supe
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

4,8-5l apă.

2,5kg oase cu măduvă (miel, vită etc).

2 linguri oțet.

Mod de preparare:

  1. Pune oasele într-o oală, adaugă apa peste ele și fierbe-le la foc mic împreună cu două linguri de oțet timp de 24 ore. Este recomandat să preparați această supă folosind o oală sub presiune (cuctă).

Note

Fierberea minimă este de 16 ore, cel mai recomandat este totuși să o fierbeți 24 de ore. Timpul îndelungat de fierbere ajută la extragerea proteinelor, antioxidanților, amino-acizilor și a mineralelor.

Înainte să pui oasele la fiert, poți să le rumenești la cuptor. Acest lucru va da o aromă și culoare mai intensă supei tale de oase.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star