Print
supa de linte cremă într-un bol
buton-print buton-pinterest

Rețetă supă de linte roșie

Această supă de linte roșie este o alegere nutritivă și delicioasă pentru o masă de prânz sau cină. Este simplu de preparat și are un gust delicios, cu un pic de usturoi și piper pentru a da un pic de savoare. Lintea roșie este o sursă bună de proteine, fibre și nutrienți importanți.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 10 min
  • Gătire: 40 min
  • Timp Total: 50 min
  • Porții: 6 porții
  • Categorie: Supe
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

1 pahar de linte roșie, spălată și scursă.

1 ceapă mare, tocată.

2 căței de usturoi, zdrobiți.

1 morcov mare, tăiat cubulețe.

1 rădăcină de țelină, tăiată cubulețe.

4 cești de apă.

1 lingură de ulei.

1 linguriță de sare.

1 praf de piper.

Mod de preparare:

  1. Încingeți uleiul într-o oală mare, apoi adăugați ceapa și usturoiul. Prăjiți până devin ușor aurii.
  2. Adăugați morcovul, țelina, lintea roșie, apa, sarea și piperul in oala. Amestecați bine.
  3. Lăsați să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute, până când lintea roșie este moale.
  4. Cu ajutorul unui blender vertical, blenduiți supa până devine cremoasă. Servește.

Note

Reincalziti incet: daca doriti sa reincalziti supa, asigurati-va ca o faceti incet pentru a evita ca ea sa se arda sau sa se lipeasca de vas.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star