Salată de gogonele
Pregătește-ți rapid o salată de gogonele folosind doar câteva ingrediente. Poți să o servești cu mămăliga sau pe pâine ca masă de post sau dacă nu ții post, poți să o servești cu pește sau carne la grătar.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Gătire: 13 min
- Timp Total: 18 min
- Porții: 2 porții
- Categorie: Salate
- Bucătărie: România
Ingrediente:
500g gogonele crude.
1 ceapă albă sau roșie mică.
2 linguri de ulei.
sare și piper după gust.
Mod de preparare:
- Încinge uleiul într-o tigaie apoi adaugă gogonelele tăiate mărunt și călește-le aprox. 10 minute amestecând continuu. După călire, oprește focul și adaugă ceapa tocată mărunt. Asezonează și servește.
Note
Vă recomandăm să serviți salata de gogonele călduță sau rece alături de mămăligă sau servește-o pe pâine.
Poți să adaugi și alte legume în salată precum ardei dar și condimente precum busuioc, oregano.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 36 kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 0.24g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 8.35g
- Fibre: 0
- Proteine: 1g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.