Print
salată de hrișcă crudă
buton-print buton-pinterest

Rețetă salată de hrișcă crudă

Pregătește-ți o salată de hrișcă crudă dacă dorești să-ți pregătești o masă ușoară dar hrănitoare care se prepară simplu.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 ore
  • Timp Total: 5 ore
  • Porții: 2 porții
  • Categorie: Salate
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

200g hrișcă maro.

150g fasole verde.

1 ardei gras galben sau roșu.

1 ceapă mică.

1 legătură pătrunjel.

1 lingură de ulei de floarea soarelui/măsline.

sare și condimente la alegere după gust.

Mod de preparare:

  1. Spală hrișca apoi las-o la hidratat în apă aprox. 4-6 (poți și 24) ore. Fierbe păstăile congelate/proaspete aprox. 5-8 min. și scurge-le de apă, lasă-le la răcit. Toacă ceapa, ardeiul și pătrunjelul.
  2. Odată ce hrișca s-a hidratat, scurge apa, amestecă hrișca cu ingredinetele de mai sus și uleiul. Asezonează și servește.

Note

Dacă dorești, poți să adaugi nuci, brânza sau alte elgume precum dovlecel, morcov.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 157kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 5.8g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 19.4g
  • Fibre: 5.8g
  • Proteine: 4.8g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star