Print
clătite americane cu brânză de vaci

Rețetă clătite americane cu brânză de vaci

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pregătește clătite americane cu brânză de vaci pufoase, cu crustă crocantă și un interior moale și cremos. Ingredientele sunt unele de buget, iar pașii sunt ușor de urmat.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 5 min
  • Timp total: 10 min
  • Cantitate: 6 porții
  • Categorie: Prânz
  • Bucătărie: SUA

Ingrediente:

250g făină.

100g brânză de vaci.

2 ouă.

jumătate de cană lapte.

puțin mărar tocat și sare după gust.


Mod de preparare:

  1. Pune într-un bol făina, puțină sare (1-2g), 2 ouă și amestecă cu lingura puțin. Toarnă laptele treptat între timp ce amesteci cu mixerul. Separat amestecă brânza de vaci cu puțin mărar și sare după gust.
  2. Unge o tigaie de pancakes cu puțin unt, pornește focul pe mic. Toarnă din aluat, apoi pune brânza de vaci și mai toarnă aluat deasupra. Gătește pancake-ul pe fiecare parte până când prinde o culoare aurie frumoasă. Servește.
Note

În loc de brânză de vaci, poți folosi orice alt tip de brânză rasă sau mărunțită (cheddar, feta).

Dacă dorești să obții clătite mai pufoase, adaugă 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu sau 1/4 linguriță praf de copt la început.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII