Print
terci de ovăz cu lapte de migdale
buton-print buton-pinterest

Terci de ovăz cu lapte de migdale

Nu-i foarte greu să-ți pregătești terci de ovăz cu lapte de migdale. Rețeta este una de bază, dar când vine vorba de servire ai diverse variante de ales în funcție de preferințe.

info

  • Author: Ștefan
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Gătire: 5 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: MIc dejun
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

100g ovăz.

400500ml lapte de migdale.

1 banană medie, zdrobită.

1/2 linguriță extract de vanilie + scorțișoară.

un vârf de sare.

Mod de preparare:

  1. Pune toate ingredientele într-o cratiță mică și gătește-le la foc mediu spre mare. Odată ce compoziția fierbe, redu focul pe mic și amestecă continuu aprox. 3-5 minute până tercul se îngroașă. Când a ajuns la consistența dorită, servește-l.

Note

Poți să folosești orice tip de lapte și poți servi acest terci cu nuci sau semințe, iaurt, scorțișoară, dulceață sau fructe proaspete.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 1 porție
  • Calorii: 238kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 6g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 43g
  • Fibre: 9g
  • Proteine: 7g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star