Print
toast franțuzesc într-o farfurie

Rețetă toast franțuzesc

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Prepară cu ușurință toast franțuzesc comform rețetei originale. Toast-ul va fi crocant la exterior și moale la interior cu un gust dulce.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 10 min
  • Timp total: 15 min
  • Cantitate: 8 porții
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: Franța

Ingrediente:

8 felii de pâine.

4 ouă.

2 linguri suc de portocale.

1 cană de lapte.

1 linguriță de zahăr.

1/2 linguriță extract de vanilie.

un vârf de cuțit de sare.

4050g unt.


Mod de preparare:

1. Bate ouăle și laptele 2-3 minute apoi adaugă zahăr, vanilie, sucul de portocale și sarea. Amestecă până când ingredientele s-au combinat.

2. Puneți la topit 20-30g de unt într-o tigaie la foc mediu-mare.

3. Înmoaie în amestec pâinea și prăjește-o la foc mediu. Gătește pâinea pe fiecare parte până când devine aurie. Mai adăugați unt să prăjiți și restul feliilor de pâine dacă este nevoie.

Note

Opțional, zahărul poate fi înlocuit cu miere iar sucul de portocale cu esență de portocale.

Pe farfurie pentru decor, puteți să tăiați o banană rondele.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII