Print
sandvis omletă într-o farfurie

Rețetă sandvis omletă

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pregătește rapid și ușor pentru prânz sau micul dejun sandviș omletă. Ingredientele sunt simpliste, iar sandvișul va fi crocant pe exterior și moale pe interior. Se poate personaliza cu ingredientele tale preferate fără stres.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 2 min
  • Gătire: 5 min
  • Timp total: 7 min
  • Cantitate: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

2 ouă.

2 felii de pâine.

2 felii de cașcaval topit (pt toast).

10g unt (cât să ungi tigaia să poți prăji totul).

1 lingură de lapte.

sare și piper după gust.


Mod de preparare:

  1. Sparge ouăle într-un bol, adaugă lingura de lapte, sare și piper după gust. Bate ouăle cu o furculiță ca pentru omletă.
  2. Pune într-o tigaie untul, pornește focul pe mic. Când untul s-a topit, adaugă ouăle și lasă-le să se gătească aproximativ 1 minut. Pune feliile de pâine pe ouă.
  3. După trei minute, întoarce omleta și pliază marginile spre interiorul sandvișului. Pune feliile de cașcaval pe omletă și închide sandvișul când pâinea este prăjită. Servește.
Note

Poți să asezonezi omleta diferit sau să adaugi ceapă, salam, roșii, ardei gras etc.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII