
Rețetă sandviș cu dovlecel pane
Atunci când prepari dovlecei pane poți opta să-i pui într-un sandviș numai bun pentru micul dejun sau prânz. Sandvișul va fi unul crocant datorită pâinii prăjite și dovleceilor dar legumele și feta vă vor oferi o experiența fresh.
- Preparare: 7 min
- Timp Total: 7 min
- Porții: 1 porție
- Categorie: Mic dejun / Prânz
- Bucătărie: România
Ingrediente:
o felie de pâine prăjită.
unt suficient cât să îl întinzi pe felia de pâine.
brânză feta cât să o întinzi pe felia de pâine.
dovlecei pane cât să acoperi felia de pâine.
roșii deasupra.
Mod de preparare:
1. Taie roșiile rondele sau cum dorești. Întinde untul pe pâine apoi pune-o la prăjit în cuptor, scoate pâinea când este ușor crocantă.
2. Când pâinea s-a prăjit, întinde brânza feta, pune dovlecelul pane și roșiile.
Note
Opțional: dacă doriți peste dovleceii pane puteți pune muștar.
Opțional: dacă doriți, înainte să întindeți untul pe pâine și să o puneți la prăjit puteți să o frecați cu un cățel de usturoi.