Print
sandvis cu dovlecei pane și felii de roșii
buton-print buton-pinterest

Rețetă sandviș cu dovlecel pane

Dacă îți pregătești dovlecei pane, poți să-ți asamblezi un sandviș cu dovlecel pane pe care să îl servești la micul dejun sau prânz. Este crocant datorită pâinii prăjite și a dovleceilor, iar legumele și brânza feta îi vor oferi și un twist fresh.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 7 min
  • Timp Total: 7 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun / Prânz
  • Bucătărie: România

Ingrediente:

o felie de pâine prăjită.

unt suficient cât să îl întinzi pe felia de pâine.

brânză feta cât să o întinzi pe felia de pâine.

dovlecei pane cât să acoperi felia de pâine.

roșii deasupra.

Mod de preparare:

  1. Taie roșiile rondele sau cum dorești. Întinde untul pe pâine apoi pune-o la prăjit în cuptor, scoate pâinea când este ușor crocantă.
  2. Când pâinea s-a prăjit, întinde brânza feta, pune dovlecelul pane și roșiile.

Note

Opțional: dacă doriți peste dovleceii pane puteți pune muștar.

Opțional: dacă doriți, înainte să întindeți untul pe pâine și să o puneți la prăjit puteți să o frecați cu un cățel de usturoi.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 250kcal
  • Zahăr: 3g
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 15g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 20g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 8g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star