
Rețetă sandviș cu dovlecel pane
Dacă îți pregătești dovlecei pane, poți să-ți asamblezi un sandviș cu dovlecel pane pe care să îl servești la micul dejun sau prânz. Este crocant datorită pâinii prăjite și a dovleceilor, iar legumele și brânza feta îi vor oferi și un twist fresh.
- Timp Preparare: 7 min
- Timp Total: 7 min
- Porții: 1 porție
- Categorie: Mic dejun / Prânz
- Bucătărie: România
Ingrediente:
o felie de pâine prăjită.
unt suficient cât să îl întinzi pe felia de pâine.
brânză feta cât să o întinzi pe felia de pâine.
dovlecei pane cât să acoperi felia de pâine.
roșii deasupra.
Mod de preparare:
- Taie roșiile rondele sau cum dorești. Întinde untul pe pâine apoi pune-o la prăjit în cuptor, scoate pâinea când este ușor crocantă.
- Când pâinea s-a prăjit, întinde brânza feta, pune dovlecelul pane și roșiile.
Note
Opțional: dacă doriți peste dovleceii pane puteți pune muștar.
Opțional: dacă doriți, înainte să întindeți untul pe pâine și să o puneți la prăjit puteți să o frecați cu un cățel de usturoi.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 250kcal
- Zahăr: 3g
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 15g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 20g
- Fibre: 0
- Proteine: 8g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.