Print
sandviș cu ceafa afumată pe un tocător

Rețetă sandviș cu ceafă afumată

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Ce-am zis, doar un sandviș cu ceafă afumată îmi fac… da, sigur! Gustul este unul intens, vei simți aroma fiecărui ingredient dar nu vă povestec prea multe, vă las să descoperiți deoarece se prepară ușor.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 8 min
  • Timp total: 13 min
  • Cantitate: 2 porții
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

100g varză.

o ceapă.

3 felii de ceafă afumată.

ketchup (folosește-l împreună cu roșii, vezi note).

muștar (folosește-l împreună cu castraveți, vezi note).

castravete murat.

roșii.

2 lingurițe de zahăr.


Mod de preparare:

  1. Taie varza fâșii și ceapa rondele. Prăjește-le la foc mic până când devin aurii. Pentru a le carameliza, pune cele două lingurițe de zahăr și amestecă până se caramelizează (vor deveni lucioase când s-au caramelizat). Scoate varza și ceapa deoparte pe o farfurie.
  2. În aceeași tigaie, prăjește muschiul afumat (aprox 2-3 minute) iar între timp ce mușchiul se prăjește, pune pâinea la prăjit. Asamblează (vezi note) sandvișul și servește.
Note

De preferat, dacă optezi pentru ketchup pune în sandviș doar roșii nu și castraveți murați. Dacă dorești muștar, mergi pe castraveți murați.

Modalitatea de asamblare contează și influențează gustul. Recomandăm: pâine > varza&ceapă > mușchiul > sos-ul (ketchup sau muștar) > legumele (roșii sau castraveți murați).

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII