Print
sandvis cald cu cascaval si usturoi

Rețetă sandviș cald cu cașcaval și usturoi

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pregătește pentru micul dejun sau prânz un sandviș cald cu cașcaval și usturoi. Se prepară rapid, cu ingrediente regăsite în majoritatea bucătăriilor. Crocant și moale pe interior, cu o aromă intensă.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 8 min
  • Timp total: 12 min
  • Cantitate: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun / Prânz
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

2 felii de pâine.

unt.

23 felii de cașcaval topit sau orice alt cașcaval/brânză.

usturoi.

sare (opțional).


Mod de preparare:

  1. Unge feliile de pâine cu unt, pune cele două felii de cașcaval și închide sandvișul. Dacă dorești, poți să dai cu unt și părțile exterioare, dar nu-i neaparat necesar. Prăjește pâinea la tigaie până când devine aurie și crocantă, când pâinea s-a prăjit… freacă pâinea cu usturoi. Servește.
Note

Poți să dai peste pâine cu puțină sare și abia apoi să freci usturoiul de ea.

Poți să îl servești simplu sau cu roșii tăiate felii deasupra, jambon sau ouă ochi.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII