Rețetă sandviș cald cu cașcaval și usturoi
Pregătește pentru micul dejun sau prânz un sandviș cald cu cașcaval și usturoi. Se prepară rapid, cu ingrediente regăsite în majoritatea bucătăriilor. Crocant și moale pe interior, cu o aromă intensă.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Gătire: 8 min
- Timp Total: 12 min
- Porții: 1 porție
- Categorie: Mic dejun / Prânz
- Bucătărie: Europeană
Ingrediente:
2 felii de pâine.
unt.
2–3 felii de cașcaval topit sau orice alt cașcaval/brânză.
usturoi.
sare (opțional).
Mod de preparare:
- Unge feliile de pâine cu unt, pune cele două felii de cașcaval și închide sandvișul. Dacă dorești, poți să dai cu unt și părțile exterioare, dar nu-i neaparat necesar. Prăjește pâinea la tigaie până când devine aurie și crocantă, când pâinea s-a prăjit… freacă pâinea cu usturoi. Servește.
Note
Poți să dai peste pâine cu puțină sare și abia apoi să freci usturoiul de ea.
Poți să îl servești simplu sau cu roșii tăiate felii deasupra, jambon sau ouă ochi.