Print
pâine în ou pe o farfurie cu șervețel
buton-print buton-pinterest

Rețetă pâine în ou (Bundás kenyér)

Aceasta este rețeta simplă pentru pâine în ou (bundas kenyer). Nimic complicat, ai nevoie doar de 3 ingrediente și câteva minuțele pentru a prepara masa de dimineață. Coaja va fi crocantă iar miezul moale.

info

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 15 min
  • Timp Total: 20 min
  • Porții: 6 porții
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: Franța

Ingrediente:

6 felii de pâine

34 ouă sau mai multe dacă ai nevoie.

sare și piper după gust.

Mod de preparare:

  1. Pregătește o farfurie plată, mai multe șervețele și o farfurie adâncă. Pune unul sau două șervețele pe farfuria plată pentru a scurge excesul de ulei atunci când scoți pâinea prăjită din tigaie.
  2. Sparge ouăle în farfuria adâncă, adaugă sare și piper după gust apoi bate ouăle cu o furculiță. Dacă pâinea absoarbe prea mult din compoziție mai adaugă ouă, dar nu înecați neaparat pâinea. Scufundați pâinea cât să fie acoperită pe fiecare parte de ou.
  3. Prăjește pâinea îmbibată în ou într-o tigaie la foc mediu-mare pe fiecare parte timp de 2-3 minute sau până când este prăjită. Trebuie să aibă o culoare maro-aurie, când ai deja un strat de pâine pe farfuria plată pune alt șervețel uscat peste pâini și continuă.

Note

În loc de sare și piper poți folosi delicat.

Atunci când serviți puteți să presărați diverse verdețuri și brânză.

> Ai încercat rețeta noastră?

Ne-am bucura să auzim de la tine ce ți-a plăcut la această rețetă sau ce ai schimba, lasă un comentariu mai jos!

Distribuie pe:

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII

    Completează câmpurile și votează 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star