Print
omletă din albușuri într-o tigaie
buton-print buton-pinterest

Rețetă omletă din albușuri

Poți să-ți pregătești o omletă din albușuri dacă cauți un mic dejun proteic și sănătos. Este ușor de făcut și personalizat, poți să o servești cu legume sau mezeluri.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 3 min
  • Timp Gătire: 5 min
  • Timp Total: 8 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

4 albușuri.

sare după gust.

SERVIT ALĂTURI DE:

3 roșii.

1 fir de ceapă verde.

busuioc, pătrunjel.

spanac, ciuperci (opțional).

Mod de preparare:

  1. Pune albușurile și sarea într-un bol, apoi cu telul bate ingredientele până se omogenizează.
  2. Pune ulei într-o tigaie, încinge-l și toarnă albușul. Prăjește albușurile aprox. 2-3 minute până se rumenește, întoarce omleta și rumenește-o câteva secunde. Scoate omleta pe farfurie.
  3. Se poate servi așa simplă sau să pui ingredientele de servire în mijlocul omletei apoi să o rulezi ca pe o șaorma.

Note

Dacă dorești ca preparatul să fie mai consistent, poți să adaugi brânza atunci când o bați cu telul.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 1 porție
  • Calorii: 150kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 5g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 1g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 12g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star