Print
omletă cu șuncă și cașcaval pe o farfurie cu legume

Rețetă omletă cu șuncă și cașcaval

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Omleta cu șuncă și cașcaval este un preparat care se poate găti foarte ușor de către oricine. Comform acestei rețete ar trebui să-ți iasă o omletă pufoasă și gustoasă, făcută rapid.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 5 min
  • Timp total: 10 min
  • Cantitate: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

3 ouă.

30g șuncă sau salam.

30g cașcaval.

1 lingură de ulei.

sare și piper după gust.


Mod de preparare:

  1. Într-o farfurie adâncă bate cele trei ouă cu sare și piper. Adaugă șunca și cașcavalul tăiate bucățele și amestecă.
  2. Pune o lingură de ulei sau puțin mai mult cât să acopere suprafața tigăii dar nici să fie prea mult ulei. Nu vrem ca omleta să înnoate în ulei sau să absoarbă prea mult, trebuie pus ulei cât să nu se lipească omleta. Toarnă compoziția în tigaie, prăjește-o la foc mic astfel se va găti uniform peste tot. O întorci să se prăjească și partea de sus apoi o servești. Omleta este prăjită când are o culoare aurie spre maroniu.
Note

Puteți să o serviți cu cașcaval ras deasupra.

Puteți să adăugați și alte ingrediente precum: ciuperci, ardei gras, ardei iute etc.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII