Print
omletă cu șuncă și cașcaval pe o farfurie cu legume
buton-print buton-pinterest

Rețetă omletă cu șuncă și cașcaval

Omleta cu șuncă și cașcaval este un preparat care se poate găti foarte ușor de către oricine. Comform acestei rețete ar trebui să-ți iasă o omletă pufoasă și gustoasă, făcută rapid.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Gătire: 5 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

3 ouă.

30g șuncă sau salam.

30g cașcaval.

1 lingură de ulei.

sare și piper după gust.

Mod de preparare:

  1. Într-o farfurie adâncă bate cele trei ouă cu sare și piper. Adaugă șunca și cașcavalul tăiate bucățele și amestecă.
  2. Pune o lingură de ulei sau puțin mai mult cât să acopere suprafața tigăii dar nici să fie prea mult ulei. Nu vrem ca omleta să înnoate în ulei sau să absoarbă prea mult, trebuie pus ulei cât să nu se lipească omleta. Toarnă compoziția în tigaie, prăjește-o la foc mic astfel se va găti uniform peste tot. O întorci să se prăjească și partea de sus apoi o servești. Omleta este prăjită când are o culoare aurie spre maroniu.

Note

Puteți să o serviți cu cașcaval ras deasupra.

Puteți să adăugați și alte ingrediente precum: ciuperci, ardei gras, ardei iute etc.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 120kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 8g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 1g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 7g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star