Print
omletă cu spanac la cuptor într-un vas de lut
buton-print buton-pinterest

Rețetă omletă cu spanac la cuptor

Dacă cauți o rețetă simplă și sațioasă, poți să-ți gătești o omletă cu spanac la cuptor. Ușor de făcut și personalizat.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Gătire: 30 min
  • Timp Total: 40 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun / Prânz
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

23 ouă.

12 linguri de iaurt simplu sau grecesc.

spanac proaspăt sau congelat.

sare și piper după gust.

pătrunjel, mărar, cimbru (opțional).

brânză rasă (opțional).

Mod de preparare:

  1. Spală/Dezgheață spanacul și taie-l mărunt (poți să îl și fierbi). Sparge ouăle și adaugă-le într-un bol împreună cu iaurtul și condimentele, amestecă până se omogenizează apoi incorporează spanacul.
  2. Transferă omleta în forme de brioșe sau orice altă formă care merge la cuptor. Lasă omleta la cuptor aprox. 30-35min la 180℃ sau până se încheagă și rumenește. Servește.

Note

Poți să o servești cu pastă de avocado sau pur și simplu să tai avocado-ul și să îl adaugi deasupra omletei înainte să o servești.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 1 porție
  • Calorii: 200kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 10g
  • Grăsimi Sat: 4g
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 10g
  • Fibre: 2g
  • Proteine: 15g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star