Print
omleta cu salam uscat și brânză afumată
buton-print buton-pinterest

Rețetă omletă cu salam uscat

Pentru micul dejun poți să-ți prepari omletă cu salam uscat, brânză de vacă afumată și să o servești alături de o salată simplă. Spre exemplu, cu 5-6 roșii cherry, 1 castravete mic, puțin ulei de măsline, sare și piper + niște frunze de busuioc și cimbru poți să-ți prepari o salată aromată care merge perfect cu acest tip de omletă.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Gătire: 10 min
  • Timp Total: 15 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: România

Ingrediente:

3 ouă.

felii de salam uscat.

brânză de vacă afumată.

1 lingură de apă.

sare și piper după gust.

Mod de preparare:

  1. Prăjește feliile de salam aprox 1-2 minute pe fiecare parte, scoate-le pe o farfurie. Bate cu un tel într-o farfurie ouăle și adaugă o lingură de apă între timp ce le bați.
  2. Încălzește o tigaie cu puțin ulei sau unt, când este încinsă adaugă ouăle și deasupra puneți salamul apoi presărați brânza de vacă. Gătește omleta la foc mic, când ouăle s-au coagulat, omleta-i gata. Nu este neaparat nevoie să o întoarceți să o prăjiți și pe cealaltă parte.

Note

Poți să presari deasupra dacă dorești pătrunjel verde.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 0
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 15g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 5g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 15g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star