Print
omleta cu salam uscat și brânză afumată

Rețetă omletă cu salam uscat

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pentru micul dejun poți să-ți prepari omletă cu salam uscat, brânză de vacă afumată și să o servești alături de o salată simplă. Spre exemplu, cu 5-6 roșii cherry, 1 castravete mic, puțin ulei de măsline, sare și piper + niște frunze de busuioc și cimbru poți să-ți prepari o salată aromată care merge perfect cu acest tip de omletă.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 10 min
  • Timp total: 15 min
  • Cantitate: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: România

Ingrediente:

3 ouă.

felii de salam uscat.

brânză de vacă afumată.

1 lingură de apă.

sare și piper după gust.


Mod de preparare:

  1. Prăjește feliile de salam aprox 1-2 minute pe fiecare parte, scoate-le pe o farfurie. Bate cu un tel într-o farfurie ouăle și adaugă o lingură de apă între timp ce le bați.
  2. Încălzește o tigaie cu puțin ulei sau unt, când este încinsă adaugă ouăle și deasupra puneți salamul apoi presărați brânza de vacă. Gătește omleta la foc mic, când ouăle s-au coagulat, omleta-i gata. Nu este neaparat nevoie să o întoarceți să o prăjiți și pe cealaltă parte.
Note

Poți să presari deasupra dacă dorești pătrunjel verde.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII