Print
omletă cu porumb, șuncă și telemea într-o farfurie

Rețetă omletă cu porumb

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Omleta cu porumb îți va oferi aportul necesar de energie pentru a-ți începe ziua. Ingredientele sunt mereu la îndemână prin bucătărie iar preparatul este unul extrem de ușor de preparat, în doar 15 minute micul dejun va fi gata.


Informații:

  • Author: Nicoleta
  • Preparare: 5 min
  • Gătire: 10 min
  • Timp total: 15 min
  • Cantitate: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: Franța

Ingrediente:

3 ouă.

100g porumb.

50g telemea.

100g șuncă.

sare, piper, delicat după gust.


Mod de preparare:

  1. Mai întâi vom sparge ouăle într-un bol și le vom amesteca cu telemeaua de vacă și condimentele. Condimentele se pun după gust, să aveți grijă cât de sărată este telemeaua pentru că va contribui și ea la gust.
  2. Apoi într-o tigaie vom pune la încălzit o lingură de ulei și vom prăji puțin șunca și porumbul înainte de a turna oul. Se prăjesc doar până se rumenesc puțin pentru că se vor mai face și împreună cu ouăle.
  3. Acum turnăm si ouăle din bol în tigaie și avem grijă să fie uniformă compoziția. Lăsăm să se prăjească pe prima parte câteva minute la foc mediu până observăm că putem întoarce omleta și pe cealaltă parte, apoi o lăsăm încă câteva minute până observăm că este gata.
Note

Puteți servi omleta alături de o salată verde, de roșii, puteți presăra puțin pătrunjel verde pe deasupra dacă vă plac verdețurile, sau orice alte legume care vă plac. De asemenea, puteți jongla cu cantitățile de ingrediente după bunul plac.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII