Print
budincă de chia peste noapte într-un borcan
buton-print buton-pinterest

Rețetă budincă de chia peste noapte

Această rețetă de budincă de chia peste noapte necesită doar patru ingrediente și este ușor de personalizat. Poți să o servești la micul dejun sau ca gustare.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 5 min
  • Timp Total: 5 min
  • Porții: 1 porție
  • Categorie: Gustare
  • Bucătărie: România

Ingrediente:

2 linguri de semințe chia sau in.

120ml lapte de migdale, cocos sau lapte normal.

căpșuni, afine sau alte fructe pentru topping.

1-2 lingurițe de miere sau alt îndulcitor.

esență de vanilie sau scorțișoară (opțional).

Mod de preparare:

  1. Pune ingredientele într-un borcan care are capac, amestecă până se omogenizează. Închide borcanul, lasă-l la frigider aprox. două ore sau peste noapte.
  2. Pregătește topping-ul atunci când te pui să mânânci budinca. Nu are rost să tai fructele și să le pui în borcan deoarece astfel ele se înmoaie.

Note

Poți să servești budinca cu căpșuni, afine dar și banane, mango, kiwi etc.

Poți să înlocuiești laptele cu iaurt grecesc.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 1 porție
  • Calorii: 200kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 10g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 20g
  • Fibre: 5g
  • Proteine: 4g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star