Print
budincă de chia cu lapte de cocos în borcane

Rețetă budincă de chia cu lapte de cocos

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pregătește budincă de chia cu lapte de cocos pentru micul dejun sau pentru momentele când îți dorești ceva dulce dar sănătos. Nu-i greu de preparat, pur și simplu pui ingredientele într-un blender, lași preparatul la frigider sau nu și servești.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Timp total: 5 min
  • Cantitate: 2 porții
  • Categorie: Desert / Mic dejun
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

400ml lapte de cocos

200g zmeură congelată sau orice alt fruct.

34 linguri semințe de chia.

12 linguri de miere.

1 vârf de cuțit sare.

12 banane (opțional).

fructe, migdale sau nuci pentru decorat (opțional).


Mod de preparare:

  1. Pune toate ingredientele într-un blender, le dai un vâj apoi transferă budinca de chia într-un borcan sau bol. Lasă preparatul la frigider măcar o oră, dar sincer poți să-l servești direct așa.
Note

Poți adăuga fructe proaspete, migdale sau nuci pentru a decora budinca înainte de servire. Acestea oferă și un plus de textură și aromă.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII