Poți să-ți pregătești pentru micul dejun sau chiar prânz niște bruschete italienești cu roșii. Rețeta este simplă, textura crocantă a pâinii și topping-urile alese așa cum trebuie îți vor gâdila papilele gustative.
8 roșii piccadilly/roma (de preferat) sau orice alt soi, tăiate cubulețe.
60g brânză mozzarella/parmezan mărunțită.
30–40g busuioc proaspăt sau uscat (tocat mărunt).
2 căței de usturoi tocați mărunt.
1 lingură de oțet balsamic.
1 lingură de ulei de floarea soarelui sau de măsline.
sare și piper după gust.
baghetă sau pâine prăjită.
Opțional poți să pui niște feta, salam și ardei iuți. Desigur poți să fii și mai creativ/ă, să pui ton, icre etc
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.