Print
bruschete cu rosii

Rețetă bruschete cu roșii

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Când prepari bruschete balsamice trebuie să te gândești la două lucruri importante, la textura crocantă și la topping-ul care trebuie să-ți gâdile papilele gustative. Partea cea mai bună că aceste lucruri sunt ușor de realizat, ingredientele fiind accesibile iar timpul de preparare unul scurt.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 15 min
  • Timp total: 15 min
  • Cantitate: 8 porții
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: Italia

Ingrediente:

8 roșii piccadilly/roma (de preferat) sau orice alt soi, tăiate cubulețe.

60g brânză mozzarella/parmezan mărunțită.

3040g busuioc proaspăt sau uscat (tocat mărunt).

2 căței de usturoi tocați mărunt.

1 lingură de oțet balsamic.

1 lingură de ulei de floarea soarelui sau de măsline.

sare și piper după gust.

baghetă sau pâine prăjită.


Mod de preparare:

1. Într-un bol puneți roșiile, busuiocul, brânza, usturoiul, oțetul balsamic, uleiul de măsline, sarea kosher/normală, piperul și amestecați. Ar fi de preferat ca amestecul să stea două ore înainte de a fi servit. Neaparat servit peste pâine/baghetă prăjită!

Note

Opțional poți să pui niște feta, salam și ardei iuți. Desigur poți să fii și mai creativ/ă, să pui ton, icre etc

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII