Print
piure cu avocada, banană și pere

Piure de avocado cu banană și pară pentru bebeluși

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Dacă dorești să îi gătești bebelușului o masă simplă și sănătoasă îți recomand piure de avocado cu fructe, acest preparat este plin de vitamine și are un gust dulceag.


Informații:

 • Author: Alexandra
 • Preparare: 5 min
 • Gătire: 10 min
 • Timp total: 15 min
 • Cantitate: 1 porții
 • Categorie: Mic Dejun
 • Bucătărie: România

Ingrediente:

1 avocado.

1 banană.

1 pară gătită la aburi.

2 linguri de iaurt simplu.


Mod de preparare:

 1. Mai întâi gătim para la aburi. Puteți folosi un vas special sau să puneți o oală cu apă la fiert și să puneți o sită deasupra acesteia în care puneți para la gătit și acoperiți cu un capac.
  Procesul poate dura în jur de 10 minute, în funcție de dimensiunea parei și de cât de coaptă este aceasta. Putem verifica cu o scobitoare când este gata, para trebuie să fie suficient de moale încât să treacă cu ușurință scobitoarea prin ea.
 2. Curățăm avocado și punem toate ingredientele într-un blender și amestecăm până obținem un piure fin. În fucție de vârsta bebelușului, puteți să zdrobiți fructele cu o furculiță și apoi să adăugați iaurtul.
Note

La această rețetă puteți să folosiți și alte fructe pe lângă cele prezentate.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII