Print
ouă cu salvie în vase albe

Ouă la cuptor cu unt și salvie (dietă keto 2022)

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Ouă la cuptor cu unt și salvie, un preparat potrivit pentru cei care urmează o dietă ketogenică. Savoarea salviei se simte atunci când o prăjești în unt, pur și simplu devine crocantă și își eliberează aroma.


Informații:

  • Author: Alexandra
  • Preparare: 25 min
  • Gătire: 20 min
  • Timp total: 45 min
  • Cantitate: 4 porții
  • Categorie: Mic Dejun
  • Bucătărie: Franța

Ingrediente:

120g de unt.

8 frunze proaspete de salvie, spălate și uscate.

4 ouă.

1/2 linguriță de sare de mare nerafinată.


Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 177°C.

2. Într-o tigaie medie topiți untul la foc mediu, apoi puneți frunzele de salvie în tigaie și gătiți-le până când încep să se rumenească, având grijă să nu ardeți salvia sau untul.

3. Împărțiți frunzele de salvie și untul topit în patru vase mici de sufleu (vas ramekin). Spargeți un ou în fiecare vas apoi presărați cu sare.

4. Coaceți până când albușurile încep să se întărească și gălbenușurile încep să devină tulburi, aproximativ 15 minute. Verificați frecvent ouăle pentru a vă asigura că nu se coc prea tare, deoarece vor continua să se gătească în vasele de sufleu datorită căldurii.

Note

Recomand să serviți cu biscuiți keto.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII