Omletă cu porumb, șuncă și telemea

Rețetă scrisă de: NicoletaCurs: Mic dejunBucătărie: FranțaDificultate: Ușor
Porții

1

porții
Timp preparare

00:05

minute
Timp gătire

00:10

minute
Calorii

540

cal

O omletă cu porumb este potrivită pentru micul dejun, îți oferă aportul necesar de energie pentru a-ți începe ziua. Ingredientele sunt mereu la îndemână în bucătărie și este extrem de ușor de preparat, în numai 15 minute micul-dejun va fi gata.

Ingrediente:

  • 3 ouă.

  • 50g telemea.

  • 100g șuncă.

  • 100g porumb.

  • sare, piper și delicat.

Mod de preparare:

  • Mai întâi vom sparge ouăle într-un bol și le vom amesteca cu telemeaua de vacă și condimentele. Condimentele se pun după gust, să aveți grijă cât de sărată este telemeaua pentru că va contribui și ea la gust.
  • Apoi într-o tigaie vom pune la încălzit o lingură de ulei și vom prăji puțin șunca și porumbul înainte de a turna oul. Se prăjesc doar până se rumenesc puțin pentru că se vor mai face și împreună cu ouăle.
  • Acum turnăm si ouăle din bol în tigaie și avem grijă să fie uniformă compoziția. Lăsăm să se prăjească pe prima parte câteva minute la foc mediu până observăm că putem întoarce omleta și pe cealaltă parte, apoi o lăsăm încă câteva minute până observăm că este gata.

Note:

  • Puteți servi omleta alături de o salată verde, de roșii, puteți presăra puțin pătrunjel verde pe deasupra dacă vă plac verdețurile, sau orice alte legume care vă plac. De asemenea, puteți jongla cu cantitățile de ingrediente după bunul plac.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.