Felii de roșii la cuptor

Rețetă scrisă de: AlexandraCurs: Mic dejun, CinăBucătărie: RomâniaDificultate: Ușor
Porții

2

porții
Timp preparare

00:10

minute
Timp gătire

00:05

minute
Calorii

138

cal

Eu folosesc această rețetă deoarece îmi place să pun roșiile făcute la cuptor peste paste, le dă un gust aparte. Totuși poți să fii creativ și să pui peste roșii brânză, bacon, ceapă verde deci există multe varietăți trebuie doar să fii creativ.

Ingrediente:

  • ulei de măsline (merge și uleiul normal, diferă puțin gustul)

  • roșii (tăiate felii puțin mai groase 1-2cm)

  • rozmarin (tocat mărunt dacă-i fir)

  • 1 cățel de usturoi (tocat mărunt)

  • sare și piper (după gust)

Mod de preparare:

  • Preîncălziți cuptorul să aibă 175°C, până se încălzește pregătiți o tavă și foaia de copt. Ungeți foaia de copt cu uleiul de măsline sau ulei normal.
  • Aranjați feliile de roșii pe foaia de copt. Presară rozmarinul și usturoiul peste roșii, apoi unge roșiile cu uleiul de măsline; asezonează cu sare și piper.
  • Coaceți până roșiile sunt fragere, între 5 și 10 minute apoi serviți.

Note:

  • Sunt bune de mâncat și dimineața cu o pâine prăjită, ceapă verde, brânzică și salam.

    Opinia ta Conteaza !

    Dacă v-a plăcut această rețetă, vă rugăm să lăsați un comentariu. Acest lucru îi va ajuta și pe alții să descopere website-ul și rețetele noastre. Mulțumim pentru sprijin!

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.



    Pentru publicarea comentariului trebuie să accepți Politica de Confidențialitate.