Print
budinca de chia reteta simplă

Budincă de chia rețetă cu mango și banana (de post)

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Budinca de chia este un preparat potrivit și pentru cei care țin post dar și pentru cei care pur și simplu doresc să-și înceapă ziua într-un mod mai sănătos. Rețeta este una modestă și simplă de urmat.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Timp total: 5 min
  • Cantitate: 1 porție
  • Categorie: Mic dejun
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

56 linguri semințe de chia.

1/2 banana.

150200ml lapte vegetal (de preferat neîndulcit).

câteva cubulețete de mango.

un vârf de cuțit de sare.

frunze de mentă (opțional).

scorțișoară după gust (opțional).


Mod de preparare:

1. Intr-un pahar sau chiar borcanel adăugați 5-6 linguri cu vârf de semințe de chia, ½ banana și 150-200 ml lapte vegetal la alegere, de preferat unul fără conținut de zahăr, câteva cubulețe de mango și opțional câteva frunze de mentă. Această rețetă se lasă peste noapte la frigider și se consumă a doua zi.

Note

Dacă ar fi fost să aleg alt titlu pentru această rețetă, acela ar fi fost budincă de chia cu fructe. Puteți să adăugați orice fruct deoarece merge de minune (căpșuni, coacăze, fructe de pădure) imaginația și frigiderul fiind limita.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII