Rețetă frigărui de pui simplă
Aceasta este o rețetă simplă și rapidă pentru frigărui de pui. Este perfectă pentru o masă ușoară și gustoasă într-o seară de vară, se poate personaliza în funcție de preferințe.
- Timp Preparare: 15 min
- Timp Gătire: 15 min
- Timp Total: 30 min
- Porții: 4 porții
- Categorie: Grătar
- Bucătărie: Europeană
Ingrediente:
piept de pui.
1–2 ceape albe sau roșii.
1 ardei kapia sau ardei gras.
9 roșii cherry (opțional).
cipercu champignon brune sau albe (opțional).
sare, piper și cimbru după gust + condimente la alegere.
Mod de preparare:
- Taie pieptul de pui bucăți de mărimi egale (aprox. 3-4cm), procedează la fel și cu legumele atât că roșiile poți să le lași întregi. Trage legumele și carnea pe bețe metalice sau din lemn, asezonează-le.
- Prăjește frigăruile pe grătarul încins aprox. 5-7 minute pe fiecare parte sau cât este necesar.
Note
Poți să feliezi pieptul de pui din timp și să îl lași la marinat 24 de ore înainte de a-l prepara.