Print
frigarui de pui cu legume pe un platou
buton-print buton-pinterest

Rețetă frigărui de pui simplă

Aceasta este o rețetă simplă și rapidă pentru frigărui de pui. Este perfectă pentru o masă ușoară și gustoasă într-o seară de vară, se poate personaliza în funcție de preferințe.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 15 min
  • Timp Gătire: 15 min
  • Timp Total: 30 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: Grătar
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

piept de pui.

12 ceape albe sau roșii.

1 ardei kapia sau ardei gras.

9 roșii cherry (opțional).

cipercu champignon brune sau albe (opțional).

sare, piper și cimbru după gust + condimente la alegere.

Mod de preparare:

  1. Taie pieptul de pui bucăți de mărimi egale (aprox. 3-4cm), procedează la fel și cu legumele atât că roșiile poți să le lași întregi. Trage legumele și carnea pe bețe metalice sau din lemn, asezonează-le.
  2. Prăjește frigăruile pe grătarul încins aprox. 5-7 minute pe fiecare parte sau cât este necesar.

Note

Poți să feliezi pieptul de pui din timp și să îl lași la marinat 24 de ore înainte de a-l prepara.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star