Rețetă frigărui cu piept de pui aromate
Pregătește-ți frigărui cu piept de pui aromate pentru o masă de vară la grătar excelentă. Rețeta este ușoară, puiul va fi plin de arome și suculent, numai bun de servit alături de garniturile tale preferate și băuturi revigorante.
- Timp Preparare: 20 min
- Timp Total: 20 min
- Porții: 4 porții
- Categorie: La grătar
- Bucătărie: European
Ingrediente:
500g piept de pui.
cimbru, rozmarin, pătrunjel verde după gust.
sare și piper după gust.
suc de la o jumătate de lămâie.
2–3 căței de usturoi zdrobiți.
100ml iaurt simplu sau grecesc.
ghimbir (opțional).
Mod de preparare:
- Taie pieptul de pui bucățele de mărimi egale, pune-l într-un bol și peste el pune toate ingredientele. Amestecă, lasă cărnița la marinat peste noapte sau cel puțin trei ore.
- Înfinge carnea pe frigărui, dacă vrei adaugă și legume. Opțional poți să stropești carnea cu puțin ulei înainte să o faci la grătar. Prăjește-le aprox. 5-7 minute pe fiecare parte sau până carnea este pătrunsă. Servește.
Note
Poți să le servești alături de cartofi prăjiți, salată de roșii, tzatziki și un vin/bere bună :))