Print
frigărui cu piept de pui aromate pe grătar
buton-print buton-pinterest

Rețetă frigărui cu piept de pui aromate

Pregătește-ți frigărui cu piept de pui aromate pentru o masă de vară la grătar excelentă. Rețeta este ușoară, puiul va fi plin de arome și suculent, numai bun de servit alături de garniturile tale preferate și băuturi revigorante.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 20 min
  • Timp Total: 20 min
  • Porții: 4 porții
  • Categorie: La grătar
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

500g piept de pui.

cimbru, rozmarin, pătrunjel verde după gust.

sare și piper după gust.

suc de la o jumătate de lămâie.

23 căței de usturoi zdrobiți.

100ml iaurt simplu sau grecesc.

ghimbir (opțional).

Mod de preparare:

  1. Taie pieptul de pui bucățele de mărimi egale, pune-l într-un bol și peste el pune toate ingredientele. Amestecă, lasă cărnița la marinat peste noapte sau cel puțin trei ore.
  2. Înfinge carnea pe frigărui, dacă vrei adaugă și legume. Opțional poți să stropești carnea cu puțin ulei înainte să o faci la grătar. Prăjește-le aprox. 5-7 minute pe fiecare parte sau până carnea este pătrunsă. Servește.

Note

Poți să le servești alături de cartofi prăjiți, salată de roșii, tzatziki și un vin/bere bună :))

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star