Rețetă costițe marinate la cuptor sau grătar
Poți să-ți pregătești costițe de porc marinate folosind doar câteva ingrediente de bază pentru a le da savoare și aromă. Se pot găti la cuptor sau la grătar, marinata fiind ușor de preparat.
- Timp Preparare: 10 min
- Timp Total: 10 min
- Porții: 6 porții
- Categorie: Grătar / Cină
- Bucătărie: Europeană
Ingrediente:
1kg costițe de porc.
50g muștar.
15g boia de ardei dulce sau iute.
15g zahăr brun.
5g usturoi praf.
sare și piper după gust.
Mod de preparare:
- Pune într-un bol mic muștarul, boiaua, zahărul, sarea, piperul și usturoiul apoi amestecă până se combină.
- Crestează costițele cu cuțitul pentru a ajuta sosul să pătrundă cât mai bine, unge-le cu sosul de mai sus apoi învelește-le într-o folie de aluminiu; lasă-le la frigider minim 4 ore sau peste noapte apoi gătește-le.
Note
Poți să lași costițele în folie de aluminiu și să le gătești la cuptor timp de două ore la 160°C.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 180kcal
- Zahăr: 0
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 15g
- Grăsimi Sat: 0
- Grăsimi Nesat: 0
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 10g
- Fibre: 0
- Proteine: 20g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.