Print
costiță marinată la cuptor
buton-print buton-pinterest

Rețetă costițe marinate la cuptor sau grătar

Poți să-ți pregătești costițe de porc marinate folosind doar câteva ingrediente de bază pentru a le da savoare și aromă. Se pot găti la cuptor sau la grătar, marinata fiind ușor de preparat.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 10 min
  • Timp Total: 10 min
  • Porții: 6 porții
  • Categorie: Grătar / Cină
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

1kg costițe de porc.

50g muștar.

15g boia de ardei dulce sau iute.

15g zahăr brun.

5g usturoi praf.

sare și piper după gust.

Mod de preparare:

  1. Pune într-un bol mic muștarul, boiaua, zahărul, sarea, piperul și usturoiul apoi amestecă până se combină.
  2. Crestează costițele cu cuțitul pentru a ajuta sosul să pătrundă cât mai bine, unge-le cu sosul de mai sus apoi învelește-le într-o folie de aluminiu; lasă-le la frigider minim 4 ore sau peste noapte apoi gătește-le.

Note

Poți să lași costițele în folie de aluminiu și să le gătești la cuptor timp de două ore la 160°C.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 180kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 15g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 10g
  • Fibre: 0
  • Proteine: 20g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star