Mix de condimente pentru carne
Pentru a nu folosi mereu toate ingredientele disponibile m-am gândit că atunci când condimentez carnea pentru grătar să standardizez puțin procesul. Așa că am dat peste un mix care-mi place și n-am mai pus din toate câte un pic ci chiar am căutat ceva care ne-ar ajuta să ne bucurăm de aromă.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Total: 5 min
- Porții: 10 porții
- Categorie: La grătar
- Bucătărie: SUA
Ingrediente:
150–200g paprika.
15–20g de sare normală sau kosher.
15–20-25g de usturoi granulat.
15–20-25g chilli.
15–20-25g chimen.
5g zahăr.
2 linguri de praf de muștar.
2 linguri de piper negru.
2 linguri de piper cayenne sau fulgi chilly (opțional).
Mod de preparare:
- Amestecă toate ingredientele și pune-le într-un borcan sau recipient pe care poți să-l închizi.
Note
Ferește recipientul de razele soarelui (de preferat să stea într-un dulap sau cămară).
Pentru a-l face mai iute, măriți cantitatea de mustar, piper și chilly.