Print
vafe cu fulgi de ovaz pe o farfurie
buton-print buton-pinterest

Rețetă vafe cu fulgi de ovăz.

Pentru a prepara vafe cu fulgi de ovăz ai nevoie de lapte de soia, restul ingredientelor fiind mai generice. Se prepară ușor, un vâj-vâj la mixer plus coacerea și vafa-i gata!

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 7 min
  • Timp Gătire: 10 min
  • Timp Total: 17 min
  • Porții: 2 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: Țările de Jos

Ingrediente:

2 căni fulgi de ovăz.

2 căni de apă.

12 banane.

2 linguri lapte de soia sau lapte praf de soia.

2 linguri de ulei.

1/2 linguriță de sare.

1/2 extract de vanilie (opțional)

Mod de preparare:

  1. Pune toate ingredientele într-un blender și mixează-le bine. Lasă compoziția să stea aproximativ 5 minute.
  2. Încinge aparatul de făcut vafe, unge-l cu puțin unt sau ulei (sus&jos) și coace vafele aproximativ 10 minute sau până când sunt aurii.

Note

Timpii de coacere pot diferi, fiecare aparat este diferit.

Puteți să puneți deasupra diverse fructe, siropuri, imaginația fiind limita.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 100g
  • Calorii: 75kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 5g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 15g
  • Fibre: 5g
  • Proteine: 2g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star