
Rețetă unt de miere
Descriere:
Interesante rețete mai au și francezii pentru prânz, dar am încercat să-mi prepar și eu unt de miere să văd cum este și n-am regretat. Este dulce cu un gust ușor de vanilie având o textură cremoasă numai bun de întins pe pâine.
Informații:
- Preparare: 5 min
- Timp total: 5 min
- Cantitate: 12 porții
- Categorie: Desert
- Bucătărie: SUA
Ingrediente:
110g unt nesărat la temperatura camerei.
85g miere sau după gust.
1/2 linguriță esență de vanilie.
scorțișoară după gust (opțional).
esență de portocale după gust (opțional).
Mod de preparare:
1. Bate untul într-un castron mediu cu un mixer timp de 3 minute până când untul devine pufos.
2. Adaugă mierea, esența de vanilie, scortișoara (opțional), esența de portocale (opțional) și mixați un minut, două până când se încorporează.
NoteSe servește la temperatura camerei, se poate lăsa liniștit la frigider.
Se servește la temperatura camerei, se poate lăsa liniștit la frigider.