Print
unt de miere într-o sosieră

Rețetă unt de miere

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Interesante rețete mai au și francezii pentru prânz, dar am încercat să-mi prepar și eu unt de miere să văd cum este și n-am regretat. Este dulce cu un gust ușor de vanilie având o textură cremoasă numai bun de întins pe pâine.


Informații:

  • Author: Alexandra
  • Preparare: 5 min
  • Timp total: 5 min
  • Cantitate: 12 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: SUA

Ingrediente:

110g unt nesărat la temperatura camerei.

85g miere sau după gust.

1/2 linguriță esență de vanilie.

scorțișoară după gust (opțional).

esență de portocale după gust (opțional).


Mod de preparare:

1. Bate untul într-un castron mediu cu un mixer timp de 3 minute până când untul devine pufos.

2. Adaugă mierea, esența de vanilie, scortișoara (opțional), esența de portocale (opțional) și mixați un minut, două până când se încorporează.

Note

Se servește la temperatura camerei, se poate lăsa liniștit la frigider.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII