Rețetă unt de miere
Dacă ai poftă de ceva dulce și rapid de făcut, poți să-ți pregătești unt de miere. Rețeta este franțuzească, untul are un gust ușor dulce cu o aromă de vanilie și textură cremoasă numai bună de întins pe pâine.
- Timp Preparare: 5 min
- Timp Total: 5 min
- Porții: 12 porții
- Categorie: Desert
- Bucătărie: SUA
Ingrediente:
110g unt nesărat la temperatura camerei.
50g miere sau după gust.
1/2 linguriță esență de vanilie.
scorțișoară după gust (opțional).
esență de portocale după gust (opțional).
Mod de preparare:
- Bate untul într-un castron mediu cu un mixer timp de 3 minute până când untul devine pufos.
- Adaugă mierea, esența de vanilie, scortișoara (opțional), esența de portocale (opțional) și mixați un minut, două până când se încorporează.
Note
Se servește la temperatura camerei, se poate păstra la frigider într-un recipient închis ermetic.
Informații Nutriționale
- Pentru o porție de: 100g
- Calorii: 356kcal
- Zahăr: 19g
- Sodiu: 0
- Grăsimi: 31g
- Grăsimi Sat: 19g
- Grăsimi Nesat: 9g
- Grăsimi Trans: 0
- Carbohidrați: 20g
- Fibre: 0
- Proteine: 1g
- Colesterol: 0
* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.