Print
spumă de căpșuni fără ou într-un bol

Rețetă spumă de căpșuni fără ou

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Pregătește spumă de căpșuni acasă cu căpșuni proaspete, frișcă lichidă și puțin zahăr în maxim 5 minute. N-ai nevoie de ouă, rețeta este una simplă cu ingrediente de bază.


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 5 min
  • Timp total: 5 min
  • Cantitate: 4 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

300ml frișcă lichidă.

200g căpșuni.

2030g zahăr (depinde cât de dulci sunt căpșunile).

12g sare (se pune în frișcă).

1 linguriță esență de vanilie (opțional).


Mod de preparare:

  1. Pune căpșunile și zahărul într-un castron. Pasează ingredientele cu un mixer vertical (robot vertical) până obții o pastă fină (nu-i neaparat să fie fină, dacă vrei poți să lași bucățele mici de căpșuni).
  2. Într-un castron curat, adaugă frișca și mixeaz-o aprox. 1 minut. Toarnă treptat căpșunile pasate peste frișcă între timp ce mixezi. Când ai turnat tot și amestecul s-a omogenizat, poți să treci la pasul 3.
  3. Pune spuma de căpșuni într-un pahar (sau sosieră, ce vrei) și decorează dacă dorești cu o căpșună deasupra, alt fruct, o ciocolată sau cu orice altceva.
Note

Dacă dorești, poți să adaugi în frișcă 1 linguriță esență de vanilie.

Spuma de căpșuni poate fi folosită ca topping pentru deserturi sau consuma ca un snack. Poți să o lași la frigider și să o consumi după o oră.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII