Print
spumă de căpșuni cu albuș de ouă într-un pahar
buton-print buton-pinterest

Rețetă spumă de căpșuni cu albuș de ou

Pregătește-ți spumă de căpșuni cu albuș de ou dacă îți dorești un desert simplu și ușor de făcut. Este cremos, aromat numai bun pentru a te răsfăța în zilele călduroase sau pentru a impresiona invitații la ocazii speciale.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 18 min
  • Timp Total: 18 min
  • Porții: 2 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

2 albușuri de ou.

300g căpșuni tăiate în bucățele.

puțină sare (pentru a intensifica gustul).

200g zahăr.

zahăr vanilat (opțional).

frunze de mentă (opțional).

puțină coajă rasă de la o lămâie/lime (opțional).

Mod de preparare:

  1. Pune într-un bol albușurile de ouă împreună cu puțină sare și bate-le cu un mixer până devin cremoase. Adaugă zahărul și căpșunile treptat între timp ce amesteci până acestea se omogenizează (tot aici bagi și zahărul vanilat dacă dorești).
  2. După ce ai incorporat ingredientele, mixează aprox. 10-15 minute și pune amestecul la congelator aprox. 3-4 ore. Decorează spuma de căpșuni cum dorești, servește.

Note

Dacă dorești o textură mai cremoasă, poți încerca să adaugi o lingură sau două de iaurt grecesc în compoziție.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star