Print
negresă fără zahăr cu unt de arahide și banane pe o farfurie
buton-print buton-pinterest

Rețetă negrese fără zahăr cu unt de arahide

Aceste negrese fără zahăr cu unt de arahide sunt o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru un desert rapid și ușor de pregătit. N-ai nevoie de făină sau zahăr, potrivite pentru cei care urmăresc o alimentație sănătoasă sau doresc să reducă consumul de zahăr.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 8 min
  • Timp Gătire: 30 min
  • Timp Total: 38 min
  • Porții: 8 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

34 banane.

4 linguri unt de arahide.

6 linguri de cacaua.

zahăr pudră pentru decorat/fulgi de cocos/sirop (opțional).

Mod de preparare:

  1. Pune trei banane într-un bol, pasează-le cu o furculiță până le faci piure. Adaugă untul de arahide, amestecă până se incorporează. Procedează la fel cu cacaua (amesteci foarte bine până se combină tot).
  2. Tapetează o tavă cu hârtie de copt, adaugă și întinde compoziția în tavă. Coace negresele la 180°C aprox. 30-35 minute (folosește-te de testul cu scobitoarea pentru a vedea când negresa este coaptă). Servește.

Note

Poți adăuga esență de vanilie în compoziție pentru a-i da un gust aromatic preparatului.

Poți adăuga și bucăți de nuci, alune de pădure sau ciocolată neagră în compoziție.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star