Print
înghețată oreo de casă într-o lingură dozatoare

Rețetă înghețată oreo de casă

Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida.Apasă pe stea încă odată pentru a valida. (Votează rețeta)

loadingÎncarc…

Descriere:

Cu doar trei ingrediente poți să-ți pregătești înghețată oreo acasă, fără mașină de făcut înghețată. Rețeta este una ușoară, în doi pași iar preparatul va avea per porție (100g) aprox. 450-500 de calorii (depinde și de frișca utilizată).


Informații:

  • Author: Oana
  • Preparare: 20 min
  • Timp total: 20 min
  • Cantitate: 6 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: Europeană

Ingrediente:

500ml frișcă lichidă neîndulcită.

200ml lapte condesant.

1416 bucăți biscuiți oreo.


Mod de preparare:

  1. Pune într-un bol frișca lichidă. Cu mixerul amestecă până frișca devine spumă și cremoasă (aprox 8-10 minute). Adaugă treptat lapte condensat între timp ce amesteci cu o spatulă de silicon. Taie sau mărunțește biscuiții Oreo după plac, îi adaugi și amesteci.
  2. Toarnă compoziția într-un vas/forme care să încapă la congelator. Ar fi de preferat să lăsați înghețata peste noapte.
Note

Când serviți puteți adăuga deasupra fructe, alți biscuiți oreo sau diverse siropuri la alegere.

Poți adăuga o linguriță de extract de vanilie în compoziția ta de înghețată pentru a-i da un gust suplimentar.

Este recomandat să amestecați înghețata în intervaluri de 45-50 de minute până devine solidă. Acest lucru previne formarea cristalelor de gheață și te va ajuta să obții o textură cremoasă.

> Ai încercat rețeta noastră?

Dacă ați încercat rețeta noastră, ne-ar face plăcere să auzim părerea voastră. Puteți lăsa un comentariu mai jos sau să distribuiți rețeta prietenilor. În acest fel putem publica și alte variante ale rețetelor sau chiar rețete noi, mulțumim!

Rețete populare

RUBRICA DE COMENTARII