Print
înghețată de agrișe roșii
buton-print buton-pinterest

Rețetă înghețată de agrișe roșii

Pregătește-ți înghețată de agrișe roșii pentru zilele calde de vară. Este un desert delicios și răcoritor, rețeta-i simplă si vei avea parte de o înghețată cremoasă, plină de savoare.

info

  • Author: Oana
  • Timp Preparare: 20 min
  • Timp Total: 20 min
  • Porții: 6 porții
  • Categorie: Desert
  • Bucătărie: European

Ingrediente:

250g agrișe roșii.

250g iaurt 6%/10% grăsime.

200ml frișcă lichidă sau lapte de cocos.

23 linguri de zahăr.

suc de la 1/2 lămâie/lime.

esență de vanilie (opțional).

Mod de preparare:

  1. Curăță și spală agrișele, lasă-le să se scurgă de apă. Pune agrișele într-un vas împreună cu zahărul, iaurtul și sucul de lămâie/lime. Mixează până fructele se zdrobesc și zahărul se topește.
  2. Într-un castron separat, bate frișca spumă. Toarnă peste frișcă amestecul de fructe și amestecă până se combină bine. Pune compoziția într-o caserolă, se lasă la congelator aprox. 3-4 ore.

Note

Poți să adaugi și alte ingrediente, precum mure, afine etc.

Poți să adaugi puțin lichior de fructe (cireșe/mure) dar nu exagera deoarece poți afecta consistența înghețatei.

Poți adăuga agrișe roșii proaspete în compoziție.

Informații Nutriționale
  • Pentru o porție de: 1 porție
  • Calorii: 200kcal
  • Zahăr: 0
  • Sodiu: 0
  • Grăsimi: 10g
  • Grăsimi Sat: 0
  • Grăsimi Nesat: 0
  • Grăsimi Trans: 0
  • Carbohidrați: 30g
  • Fibre: 2g
  • Proteine: 3g
  • Colesterol: 0

* Aceste valori nutriționale sunt o estimare și pot varia în funcție de ingredientele folosite. Este important să consultați un medic sau un dietetician pentru sfaturi nutriționale specifice.

> Ai încercat rețeta?

Dacă ai întrebări, recomandări sau pur și simplu ți-a plăcut rețeta noastră te rugăm să lași un comentariu.

Distribuie pe:

Avatar pentru ȘtefanȘtefan

//AUTOR

Alte rețete

0 comentarii

Votează rețeta: 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star